Tetoválások

Szemöldöktetoválás

Tribál satíros technika

A legfeltűnőbb technika, melynél teljesen besatírozzuk a megrajzolt formát. Azok számára ajánlott, akik szeretik a karakteres megjelenést, illetve az eredeti szemöldöküktől teljes mértékben különböző formát szeretnének.

Microblading

Japán száltechnika a legtermészetesebb hatású, két vagy három színből összeállított szálas szemöldöktechnika. Szinte láthatatlanul illeszkedik a saját szemöldök szálakhoz, ennél a módszernél a környezete biztosan nem veszi észre a sminktetoválását, ezáltal nem csak hölgy vendégeinknek, hanem férfiaknak is ajánljuk. Fontos, hogy csak olyan vendègeknél végezhető el az eljárás akik korábban nem rendelkeztek szemöldök tetoválással, vagy az mára teljesen felszívódott. Olajos bőrű vendégek esetében színtén nem ajánlott a microblading tetoválás. Az időtartama 1-1,5 év.

Soft Powder

A soft powder eljàrás a satír technika új forradalma.A módszer alapjaiban a satírozásra épül,viszont mégsem túl karakteres.Enyhén hangsúlyos szemöldök,melynél a szemöldök első része világosabb,finom színátmenettel készül,gyógyulás utàn púderes hatást kelt,ezáltal nem nyújt viselőjének szigorú,természetellnes arckifejezést.

Hibrid

A szálas és a púderes módszer előnyeinek ötvözését jelenti. Kétféleképpen készíthető el, amikor a szemöldök elejére csak szálakat rajzolunk, így nem lesz megrajolt hatású, a szemöldök ívére és a végére viszont púderezünk. A másik változata amikor a teljes szemöldök szálakból áll és a szálak mögött púderes satírozás is készül. Ez a fajta szemöldök szépen sminkelt hatású szemöldököt eredményeznek. A hibrid technikát azoknak ajánljuk, akik nem tudnak dönteni a szàlas és a púderes eljáràs között, illetve akiknek a régi satíros tetoválása elhalványodott annyira, hogy abból egy természetes hatású szemöldököt készíthessünk.


Szemhéjtetoválás

Felső kontúr

A szemet kihangsúlyozni, kiemelni rendkivül előnyös dolog. A tetoválásnál a szemet kontúrozni lehet egyrészt a felső szemkontúr vonalban. Ez már önmagában is mutatós, nem feltétlenül kell az alsó kontúrt is megcsináltatni. Ez leginkább a szemformától, illetve a vendég igényétől függ. Csak abban az esetben előnyös ha a szemet fölfelé vagy kifelé nyújtjuk. A kontúrvonal vastagsága választható. A felső kontúr esetében lehet egészen vékony, ebben az esetben csak a pillák közé kerül a tetoválás. Ez természetes hatású, kiemeli a szemformát, a szemszint, és a szempillákat (főleg világos bőrűeknél). Azonban lehet a felső kontúrvonalat vastagabbra is tetoválni, a középvastagtól a tusvonal vastagságúig egyaránt.

Alsó kontúr

Ennél a technikánál a kontúrvonal a szempillák közé, a szempillák vonalába kerül. A felső kontúrral ritkán kötjük össze, mert az optikailag kicsinyítené a szemet. A felső kontúrvonal kifelé és felfelé , az alsó kontúrvonal pedig oldalirányban kifelé irányul! Míg a felső kontúrt érdemes mindig a szemzúgig húzni , az alsó kontúrnál a szemformát figyelembevéve lehet végig, vagy félig meghúzni a kontúrvonalat.

Púderes, füstös szemhéj

Ezt az eljàrást a sminkelt hatást kedvelőknek ajánljuk. Olyan hatást ad viselőjének, mintha a ceruzàs vonalat finoman elsatírozta volna. Több színből is elkészíthető, készülhet vonalhatásúan és satírozottan is. Alsó és felső szemhéjra egyaránt elkészíthető. Különleges, látvànyos, de semmifèleképpen nem hivalkodó.


Ajaktetoválás

Teljes satír

Ennél a tetoválásnál már a teljes szájat besatírozzuk. Először be kell rajzolni a kontúrvonalat ami megadja a száj formáját, majd teljes egészében beszínezzük az ajkakat. Bár a kontúrvonalat külön húzuk meg, ez nem ad egyáltalán kontúros hatást, csak abban az esetben, ha valaki ezt igényli. Tetszőleges színnel készíthető. Az összhatás minden esetben rúzsozott hatást ad. Bár a tetoválás évekre (3-5 év) szól, sminkkel egyszerűen variálható, ha viselője 1-1 alkalomra változtatni szeretne rajta.

Félsatír

Ez a típusú tetoválás rúzsozott hatást kelt. A tetoválás során befelé haladva kb. a száj felét besatírozzuk.A félsatír leginkább telt ajkakon mutat jól, ugyanis a kis ajkakon nem tud érvényesülni a színátmenet. úgy , hogy szép átmenetben halványodjon, ne tűnjön elvágólagos hatásúnak. Bár nincs az egész száj besatírozva mégis olyan hatást kelt, mintha az egész száj sminkelve lenne.

Ombre

Az egyik legtrendibb technika jelenleg. 2-3 árnyalatot is használva a száj bbefelé fokozatosan halvényodik, így gyönyörű színátmenetes hatást kelt az ajkakon.Kontúr nélkül készül,ezt az eljárást azoknak ajánljuk akik nem kedvelik az élesebb, határozottabb, szàjszéleket, de életteli színt szeretnének ajkaikon.

3D

A 3D szàj sminktetoválásnál teljes szájsatír készül 2-3féle színből. A külső részén sötétebbet a belső részéhez haladva egyre világosabb színnel készül, majd egy lágy hangsúlyozással “kiemelem az arcból”, gyönyörű sminkelt hatást lehet elérni vele. Leginkább dús ajkú hölgyeknek ajánljuk.