Skeyndor Timeless Prodigy luxuskezelés

AZ IDŐTLEN CSODA
Luxus az arcápolásban és tudományos hatékonyság: e kettő kombinációja hozta létre ezt a bámulatos eredményeket felmutató, globális öregedésgátló termékcsaládot, amely 25 féle tudományosan kiválasztott, magas koncentrációjú aktív hatóanyagot tartalmaz a bőr öregedési folyamatainak lecsökkentése érdekében. A siker kulcsa: 3 féle fiatalító szépségápolási stratégia kombinációja:
1. Sejtképződés fokozása - Hatóanyagok, melyek intenzív módon segítik elő a bőrsejtek számának növekedését
2. Sejtminőség javítása - Hatóanyagok, melyek meghosszabbítják az aktív őssejtek élettartamát, késleltetik öregedésüket
3. Sejtek működőképességének fokozása - Hatóanyagok, melyek időszakosan serkentik a sejtek működését

A Főbb aktív hatóanyagok:

• Őssejtképzés 5 fajta növekedési faktor, mely ideális körülményeket teremt a bőr újraképződéséhez. EGF (epidermális növekedési faktor) IGF (inzulinszerű növekedési faktor) a-FGF és b-FGF (kétfajta fibroblaszt növekedési faktor) VEGF (vaszkuláris endotheliális növekedési faktor) Biológiai hordozóanyagok, melyek a bőr regenerálásában és újraépítésének folyamatában vesznek részt.

• Sejtképzés 5 fajta növekedési faktor (EGF,IGF, a-FGF, b-FGF, VEGF) A növekedési faktorok speciális fehérjék, (120 nm részecskeméretű) peptidek segítségével szabályozzák a sejtfolyamatokat és ezáltal fokozzák a bőr tömörségét, stimulálják az új sejtek képződését és csökkentik a ráncokat. Damaszkuszi rózsa 50 millió őssejtjének fiatalító ereje (Franciaországból) , mely a növényi őssejt-szuperkoncentráció új generációja. Megfiatalítja és újraépíti az epidermiszt, csökkenti a bőrsejtek elöregedését.

• Sejt minőségének javítása Fehér szarvasgomba koncentrált kivonata Alba tartományból (Piemonte, Olaszország). Ez egy epigenetikai modulátor, mely hatásosnak bizonyult több mint 40 000, az öregedésgátlásban fontos gén esetében. Erősíti a bőrszöveteket; világosabb, élettel teli bőrt eredményez. A terpén egy természetes, növényi eredetű izoprénvázas vegyület, mely fokozza a sejtek közti kommunikációt és megvédi a DNS-t az oxidatív stressz (káros szabadgyökök) ellen. Stabilizálja a DNS telomereket, kb. 30%-kal megnöveli a sejtek várható élettartamát. Vagyis több életképes sejtet, rugalmasabb bőrszövetet eredményez.

• Sejtfunkció működés fokozása Oldható proteoglikánok, a sejtek extracelluláris mátrixának alapját képező fehérjék, melyet lazacporcból nyernek ki. Visszaállítja a bőr tömör textúráját, fokozza a növekedési faktorok biológiai hatékonyságát. Kisimítja a bőr felszínét, csökkenti a ráncok mélységét. Kombucha tea „Élettartamnövelő-infúziónak" is nevezik. Hatékonysága abból ered, hogy az édes fekete teát saccharomyces nevű élesztőgombák és xylinum baktériumok segítségével kétszer fermentálják.Organikus savakban, antioxidánsokban, polifenolokban és B-vitaminokban gazdag elixír, mely világosabb bőrt, halványabb mikro-ráncokat eredményez

Ha te is kipróbálnád, a kozmetikumok luxusának kezeléseit, érdeklődj szalonunkban!