Skeyndor Power Retinol kezelés

Arra hivatott, hogy megfiatalítsa a természetes folyamatok révén vagy a napfény miatt megöregedett bőrt. A SKEYNDOR egy olyan új formulával lép a piacra, amely három aktív hatóanyag szinergiájára, együttes hatására épül. A hatóanyagok egyedülálló kombinációja professzionális egységet alkotva képes elérni egészen meglepő eredményeket.

-A tiszta retinol kiváló fiatalító hatású összetevő, amely javító-regeneráló hatásával képes helyreállítani a fiatal bőr szerkezetét és tulajdonságait.

-A BAKUCHIOL-molekula a retinolhoz hasonlóan képes hatni a genetikai stimulációt tekintve, emellett kiváló retinol-stabilizáló anyag, amely lehetővé teszi, hogy a retinol-alapú termékek hosszabb időn át fejtsék ki hatásukat.
-A HS szójakivonat, válogatott vízben oldódó (hydrosoluble) összetevőivel (HS) gyakorlati szinten képes a retinoidokhoz hasonló fiatalító hatást kifejteni, azzal az előnnyel kiegészítve, hogy egyúttal csökkenti a retinoid hatások manifesztációjának látható tüneteit, és ezáltal csökkenteni a retinoidokkal öszefüggésbe hozott mellékhatásokat.

Ha te is kipróbálnád, a kozmetikumok luxusának kezeléseit, érdeklődj szalonunkban!